WUNDERLICH BMW R 1300 GS ULTIMA KONCEPT

BMW R 1300 GS WUNDERLICH KONCEPT ULTIMA

Tento koncept dodá BMW R 1300 GS jedinečný vzhled a širokou nabídku dopňků pro BMW R1300GS. Na základě tohoto konceptu jsme pro vás připravili seznam, příslušenství pro BMW R 1300 GS přímo s odkazy na náš shop. Kompletní nabídku doplňků a příslušenství na svoje BMW R1300GS najdeš ZDE

                

                                                                               

 

JEDINEČNÝ KONCEPT PRO BMW R 1300 GS

Od samého začátku bylo jasné, že BMW R 1300 GS Wunderlich ULTIMA koncept s osobitým designem bude více než jen jmenovcem pro naše nově vyvinuté komponenty Ride-ready ULTIMATE Protection. Pro naše zákazníky je to inspirativní koncept, protože naše nabídka doplňků a příslušenství pro BMW R 1300 GS poskytuje téměř neomezené možnosti individuálních přestaveb a výbavy.

Designéři a vývojáři společnosti Wunderlich vylepšili drsný charakter BMW R 1300 GS. Když se s ULTIMOU setkáte poprvé, křížový LED světlomet s ochranným krytem světlometu CLEAR a výkonné přídavné světlomety MICOFLOOTER vrhají své neonově zbarvené stíny daleko dopředu. Ke vzhledu ULTIMY R 1300 GS bezesporu přispívají nezničitelné padací rámy motoru a nádrže ULTIMATE vyrobené z prvotřídní nerezavějící oceli, stejně jako ochrana chladiče nebo kryty vstřikovacího systému na válcích. Hlavním akcentem jsou však perfektně tvarovaná sedadla řidiče a spolujezdce AKTIVKOMFORT a robustní ochrana motoru ULTIMATE v neonově žluté barvě, která nabízí výrazně více boční ochrany než jeho standardní protějšek. Obecně lze říci, že záměrně umístěné plochy v neonové barvě připomínají senzační X2 od Wunderlichu, inovativní první koncept GS s poháněným předním kolem a zpátečkou. Čelní plexi FLOWJET završuje ucelenou koncepci ULTIMY GS, protože stejně jako ULTIMA GS samo o sobě zaujme svým dynamickým designem a vysokou úrovní základní ochrany. To platí i pro design tankvaku CLICK BAG 6, který také boduje vysokými funkčními výhodami na cestách. Chcete-li ještě více zdůraznit dobrodružné geny svého R 1300 GS, zkombinujte sólo sedadlo AKTIVKOMFORT s nosičem zavazadel Wunderlich pro sedadlo spolujezdce. Jediné, co musíte udělat, je vyměnit sedadlo spolujezdce AKTIVKOMFORT za nosič zavazadel. To lze provést během okamžiku!


S modelem ULTIMA designéři a vývojáři Wunderlich odhalili OFF-ROAD charakter BMW R 1300 GS. Když se setkáte s modelem ULTIMA, LED Matrix světlomety vybavené ochranným krytem světlometů CLEAR a přídavné světlomety MICOFLOOTER osvětlují cestu daleko před sebou. Padací rámy motoru a nádrže z nerezové oceli ULTIMATE nepochybně přispívají ke vzhledu ULTIMA GS, stejně jako kryty chladiče, nebo kryty lamda sondy.

 I když sólo sedlo AKTIVKOMFORT s nosičem zavazadel jasně zdůrazňuje Adventure geny BMW R 1300 GS, motocykl slibuje také spoustu zábavy při jízdě na silnici. Chystáte se na cestu v páru? I to je možné! Jediné, co musíte udělat, je vyměnit nosič zavazadel za sedadlo spolujezdce AKTIVKOMFORT. Je to hotové během chvilky!


Hlavní důraz je však jasně dán krytem motoru ULTIMATE v neonově zelené barvě, který nabízí výrazně větší ochranu než originální plech motoru.

Cestovní enduro, off-road, nebo opravdové dobrodružný expediční motocykl, Wunderlich zdůrazňuje, že ULTIMA je jen jedním z mnoha možných konceptů. ULTIMA je koncept, se kterým specialisté BMW představují příklad toho, jak můžete vyvinout a modulárně realizovat individuální charakter svého BMW R 1300 GS, svůj vlastní velmi osobní koncept, s využitím vlastních komponentů – bez ohledu na to, zda jako cestovní enduro silniční, OFF - ROAD bike pro opravdový dobrodružný výlet. Hranice se mohou – a měly by – stírat. ULTIMA kombinuje svět sportovního, ambiciózního, dynamického off-roadu se světem agilního silničního endura a zůstává puristický. Slouží jako zdroj inspirace, protože sada komponentů Wunderlich pro BMW R 1300 GS nabízí téměř neomezené možnosti individuální přestavby a výbavy.

Níže jsme pro vás připravili seznam doplňků a příslušenství pro BMW R1300GS včetně odkazů do shopu.

Doplňky a příslušenství pro BMW R 1300 GS:

Ochrana BMW R 1300 GS:

Ergonomie a komfort BMW R 1300 GS:

Zavazadla a tašky BMW R 1300 GS:

 

BMW R 1300 GS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX