NOVINKA - DOPLŇKY DUCATI DESERTX


KOMPONENTY WUNDERLICH PRO DUCATI DESERTX.

ERGONOMIE A RADOST Z JÍZDY.

Radost z jízdy. Všechny smysly se zaostřují a soustředí na přítomný okamžik. Všichni známe tento jedinečný pocit! Radost z jízdy je vytvořena, když jsou ergonomie a podvozek v harmonii. Když vás nic nebolí, nedráždí a když se cítíte naprosto pohodlně a jste s motorkou splynutí. Pokud je řízení intuitivní a uvolněné bez rozptýlení, pak vzniká skutečná radost z jízdy, která s sebou přináší značné plus v oblasti bezpečnosti a samozřejmě i komfortu.

INDIVIDUALITA, VYŽADUJE INDIVIDUÁLNÍ ŘEŠENÍ!

Ergonomický trojúhelník popisuje rozhraní člověk - stroj u motocyklů. Jedná se o sedlo, řídítka, přesněji rukojeti řídítek a stupačky. Cílem optimalizace ergonomie je individuálně přizpůsobit výše uvedená rozhraní potřebám řidiče tak, aby jejich uspořádání umožňovalo uvolněnou jízdu bez únavy. Chcete-li optimalizovat motocykl ergonomicky, doporučujeme nejprve se zabývat třemi základními součástmi.
            

 

Sedla ACTIVE COMFORT – k dispozici v různých výškách

 

                    Zvýšení řidítek ERGO a ERGO+

 

 

Pokud změníte polohu řídítek, sedla a stupaček o několik milimetrů, má to již znatelný dopad na ergonomii. Velké množství dalších produktů nabízí další optimalizační potenciál. Patří mezi ně nastavitelné páčky, nožní páky, čelní skla a mnoho dalšího.

WUNDERLICH OCHRANA
DOPORUČENÁ ZÁKLADNÍ OCHRANA MOTORU, NÁDRŽE A KAPOTÁŽ ...

Naše osvědčené ochranné padací rámy motoru a nádrže specifické pro daný model jsou první volbou, protože nabízejí vynikající základní ochranu vašeho motocyklu. Kombinace ochranných tyčí tvoří nedílnou koncepci ochrany po celém obvodu. Kromě ochranných tyčí chrání naše specifické ochranné kryty motoru neuralgické body na motoru, jako je válec, kryt spojky, alternátor a vodní čerpadlo!

... A UŽITEČNÁ ROZŠÍŘENÍ

Tato ochrana může být doplněna dalšími užitečnými ochrannými komponenty: kapotáž, ochrana skříně a světlometů, ochrana motoru, systémy ochrany vodního a olejového chladiče, jakož i ochranné podložky náprav a další ochranné kryty tvoří dobře promyšlenou všestrannou koncepci pro zvýšení ochrana pro vaše kolo. V případě pádu všechny ochranné prvky pomáhají snížit nebo zabránit riziku drahého následného poškození motocyklu.

Naše vysoce kvalitní ochranné komponenty pomáhají zabránit poškození motoru nebo agregátů (např. odkryté vodní čerpadlo), takže můžete pokračovat v cestě i přes pád. Důležitý aspekt nejen pro cestovatele na dlouhé vzdálenosti uvízlé v poušti.

 

BALENÍ ZAVAZADEL JE SYSTEMATICKÉ.
SYSTEMOVÁ A PRAKTICKÁ ZAVAZADLA WUNDERLICH ...
      

Zavazadla systému Wunderlich jsou inovativní a odolná. Jsou známá pro dobře promyšlená, inovativní a specializovaná řešení zavazadel. Jsou individuální, přizpůsobivé, škálovatelné, systematické a integrované. Pro každou možnou aplikaci a vaše individuální potřeby vám nabízí dokonale padnoucí systémové řešení!

Jedinečnost: Máte na výběr mezi legendárním systémem ELEPHANT, puristickou řadou ELEPHANT DRYBAG a robustními cestovními taškami řady EXTREME, které nabízíme v běžné a štíhlé slimline verzi.

Integrovaná:  Systémová zavazadla ELEPHANT a ELEPHANT DRYBAG jsou 100% kompatibilní s robustními dobrodružnými kufry řady EXTREME, jmenovitě běžnými a tenkými kufry.

 

Škálovatelné:  Dokonce více způsoby! Na jedné straně je většina vaků ELEPHANT a ELEPHANT DRYBAG vybavena funkčními výsuvy, které vám nabízejí variabilní objem. Systémové vaky lze navíc kombinovat v závislosti na jejich účelu: tankvak často postačí na každodenní cesty, zatímco odpovídající vaky na vrchní kufr a sedací a brašny jsou ideální na dovolenou.

Systematické: Dokonale padnoucí systémová taška ELEPHANT nebo ELEPHANT DRYBAG pro každou aplikaci:

  • Funkční horní tašky pro vaše kufry
  • Univerzální taška na nosič zavazadel
  • Kapsy a tašky specifické pro daný model, například boční kapsy na rámy

Integrované: Všechny systémové tašky ELEPHANT a ELEPHANT DRYBAG mají integrovaný systém držení srovnatelný s vojenským systémem Molle pro připevnění dalších našich kapes. Jedná se jednoduše o připoutaný další bag, kterým rozšiřujte svůj úložný objem.

Vše vyrobeno tak, aby to vydrželo.

×

Splátková kalkulačka ESSOX